Web sajt koji će svi voleti da koristite

Kreirajte sjajan web sajt za Vaš klub. Website 4 Sport omogućava sportskim klubovima da brzo, lako i efikasno predstave svoj klub na internetu.

Izrada web sajta za Vaš klub nikada nije bila jednostavnija i povojnija. Možete dobiti web sajt bez ograničenja po pitanju strana, reklama i sl. Važne informacije i vesti mogu biti objavljene brzo, rasporedi utakmica su svima vidljivi, i ceo tim može biti lako kontaktiran. 

Naš servis je izrađen u saradnji sa savezima i klubovima i svakodnevno radimo na tome da ga učinimo još boljim. Iz ovih razloga web sajt odgovara potrebama sportskih klubova u podpunosti. Mi ćemo poboljšati organizaciju, ubrzati komunikaciju, pomoći Vam da promovišete klub i sport i olakšati vam prikupljanje sponzorskog kapitala.

Stuning website

Uštedite novac i vreme sa alatima za upravljanje web sajtom 

Upravljanje web sajtom je veoma jednostavno, možete prilagoditi mnoge delove web sajta - dizajn, izraze/termine, blokove, boje i nije vam potrebno znanje kodiranja u programskim jezicima kao što su HTML/CSS. Sekcija za upravljanje može biti na dva jezika: Srpki ili Engleski, dok se javno vidljiv deo web sajta može izuzetno lako prevesti na mnoštvo jezika.

Website administer menu

Prilagodite adresu vašeg web sajta, email adresu. Postavite logo i pozadinske slike i upravljajte podešavanjim vezanim za klub. Kreirajte stranice sa Vašim slikama, tabelama, fontovima... Mogućnost da sami opravljate web sajtom eliminiše potrebu za skupim posrednikom (web administratorom) prilikom objave podataka. Možete web sajtu pristupiti sa bilo kojeg računara u bilo koje vreme, objaviti vest i ona će odmah biti vidljiva svim posetiocima web sajta.

 

Oplemenite web sajt sa slikama i video zapisom

U našu praktičnu galeriju moguće je dodatni neograničen broj slika. Slike se slažu po albumima odnosno kategorijama, kao što su "Zabva na turniru" ili "Naša velika pobeda". napravite albuma koliko želite. Prikaz jedne slike iz svakog albuma će biti prikazan na stranici sa listom albuma, i korisnik može da se prebaci da vidi još slika iz odabranog albuma a zatim i da bolje pogleda svaku pojedinačnu sliku. Svakom albumu možete pridružiti i priču o događaju.

Takođe, slike i datoteke možete postaviti na gotovo svaku stranicu, a poseban pogodnost je mogućnost lako da prikažete video koji se nalazi na YouTube servisu direktno na vašem web sajtu.

Gallery

Slike se automatski prilagođavaju formatu prikladnom za prikaz na internetu. Ipak, ako imate dodatnih pitanja oko procesa posatvljanja i optimizovanja slika potražite u korisičkom uputstvu sekciju koja se odnosi na ovu temu ili nas kontakirajte.

Objavite slike i biografije igrača i stručnog štaba. 

Rooster

Svaki igrač i član stručnog štaba ima posebnu stranicu na web sajtu, takođe postoji stranica gde je prikazan zbiran prikaz. Kada unostie podatke o jednom igraču automatski se osvežavaju podaci na zbirnom prikazu. Ove posebne stranice mogu da sadže slike, biografiju i osnovne podatke kao što su visina, težina, datum rođenja...

Unošenje podataka o igračima se obavlja lako i proces je automatizovan. Postoje predefinisana polja za osnovne podatke, biografiju, dok slike koje postavljate automatski menjaju velicinu i prilagođavaju se za prikaz na web sajtu na čak tri različita mesta.

Ono što je možda i najineresantnij je mogućnost praćenja učinka igrača kroz mečeve i takmičenja putem komentara i ocena što može znatno unaprediti kvalitet odluka koje trener donosi.
 

Ne propustite ni jedan trening, utakmicu ili dogadjaj

Kada kreirate sportski događaj ili utakmicu na web sajtu, on je automatski prikazan u kalendaru i rasporedu odigravanja. Kalendar možete prikazati sa strane na svakoj stranici a postoji i posebna stranica sa detaljnimjim prikazom kalendara. Igrači i prijatelji kluba će uvek znati koje utakmice predstoje, moći će da prodiskutuju i budu blisko povezani sa aktivnostima kluba.

Calendar old and new

Kreirajte detaljnu najavu utakmice sa datumom, vremenom i lokacijom. Upravljajte svim događajima u kalendaru na jednom mestu. Lako organzujte događaje kao što su treninzi, sastanci proslave i sl. Objavite brzo promene termina koje se dese u poslednjem minutu.

Budite jedinstveni i prepoznatiljivi uz pomoć našeg servisa za dodatno prilagođavanje

Kao jedan od naših klijenata možete posedovati kompletan servis i sopstveni sistem koji ce upotpuniti sve vaše zahteve. Možete sami prilagoditi ceo sadržaj a ukoliko vam je potrebno više od toga mi ćemo  prilagoditi sajt svim vašim zahtevima. Ukoliko imate bilo kakvih posebnih želja ili zahteva u vezi web sajta, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da ispunimo sve vaše zahteve iz razloga što znamo koliko vam Vaš web sajt znači. Naš servis za prilagođavanje web sajta je jedinstven zbog toga što vam mi pružamo mogućnost da imate personalizovan, atraktivan, dobro rangiran i funkcionalan web sajt na jednom mestu. Budite svoji, budite različiti, budite jedinstveni. Neka vaša vizija postane stvarnost.

 

Budite deo zajednice - Družite se

Ni jedan web sajt nije ostrvo, potrebno je da se povežete. Zato mi nudimo mnoštvo načina, kao što je mogućnost povezivanja profila sa socijalnih mreža sa igračim, dugme koje olakšava preporučivanje vašeg sadržaja na društvenim mrežama, slanje Emailova prijateljima i drugo.

Connecting with world

Pratite napredak kluba i podelite ga sa svima

Results and statistic

Moguće je upisati rezultat i izveštaj za svaku utakmicu. Kreirajte takmičenja koliko god Vam je potrebno (npr. letnja liga, prijateljski mečevi, kup...) i pratite učinak kluba. Posetioci web sajta će odmah videti gde i kada se održava sledeći meč, protiv koga i u kakvoj je formi vaš klub.

 

Samo Vaše mesto na interentu

Zauzmite Vašu internet adresu i povežite je sa web sajtom. Ukoliko već imate registrovanu internet adresu možete je zadržati kada počnete da koristite naš servis i jednostavno povezati web sajt. Većina Website 4 Sport paketa sadrže besplatan zakup domena (.com, .net, .org) tako da je Vaš web sajt dostupan na jedinstvenoj adresi. Nema dugačkih adresa koje je nemoguće zapamtiti ili komlikovaniih koraka kako bi se pristupilo Vašem web sajtu.

Čak možete kreirati Email adrese sa vašom internet adresom. Zar to nije sjajno?

Domain name