YouTube

U želji da napravimo web sajt koji će ispuniti sve zahteve sportskog kluba, razvili smo projekat "Website 4 Sport". Saradnja sa klubovima tokom ovog projekta i analiza njihovih potreba rezultirala je kvalitetnim i pouzdanim sportskim web sajtovima koji mogu da ispune sva očekivanja jednog kluba.

Ovim projektom želimo da omogućimo svim sportskim klubovima da pod povoljnim uslovima dođu do svog web sajta. Cilj nam je da naši web sajtovi pospeše razvoj sporta i promociju pravih vrednosti mladim ljudima.

Website 4 Sport je razvila firma Pro Info Design iz Novog Sada. Pro Info Design je deo kompanije Pro Info doo iz Novog Sada, nastale u cilju da pruži kompletnu informatičku uslugu potrebnu jednom korisniku. Pro Info design se specijalizovala za razvoj, izradu i održavanje web sajtova.

Naš tim predstavlja spoj mladosti i energije sa jedne strane i dugogodišnjeg iskustva u informacionim tehnologijama sa druge. Tim čine kreativni, talentovani i posvećeni profesionalci voljni da ulože sve svoje prednosti u vaš projekat. Rezultat toga su projekti završeni na vreme i u skladu sa vašim očekivanjima.

Misija naše firme je da kroz informatizaciju poslovanja omogućimo efikasnije, brže i profitabilnije poslovanje, unapredimo poslovne procese, povećamo poslovnu uspešnost naših klijenata, i izgradimo odnos uzajamnog poverenja i partnerstva sa njima.

“Website 4 Sport” koristi preko 70 sportskih klubova i preko 10 sportskih savez. Web sajtovi su urađeni za klubove i saveze koji pripadaju različitim sportskim disciplinama i pokazalo se da “Websajt 4 Sport” odgovara svim sportovima.

Pružili smo i kompletnu informatičku i dizajnersku uslugu za dve značajne sportske manifestacije: Evropsko prvensto u karateu 2011 i Novogodišnji festival odbojke 2011.

Zahvaljujemo se svim sportskim klubovima koji su nam ukazali poverenje na samom početku “Website 4 Sport” projekta i prepoznali njegovu pravu vrednost. Uz Vašu pomoć i sugestije izgradili smo kvalitetan sistem koji ćemo nastaviti svakodnevno da unapređujemo.